Forside
Hvem er vi
Kalender
Træning
Ture & Løb
Bliv medlem
Kontakt
Galleri
Links
Arkiv
Kun medlemmer

Galleri

Se klubbens billedearkiv på Picasa Webalbum her. Login-oplysninger fås ved henvendelse til bestyrelsen.

Se video-klip på YouTube

Limbo hvor Kasper træner faldøvelser wink

 

  Klik på billederne, hvis du vil se dem i stor størrelse!  

Udendørsrul 2016

10. april 2016 havde vi standerhejsning med meget fint rullevenligt vejr. Der blev rullet inde og ude, hvorefter vi sluttede af med klubhygge over Gigantiums tomatsuppe. smileyyes

Kursus med Jesper Tanggaard 10. januar 2016

Udendørsrul 2015

Søndagskursus med Jesper Tanggaard 18.jan.2015.
4 timers meget inspirerende rullekursus i Aalborg Katedralsskoles Idrætshal. Vi varmede op med "offskateøvelser", hvorefter vi med skøjterne på trænede forskellige balanceøvelser, baglænskørsel, cirkeløvelser, packkørsel og meget andet - sluttede af med en god gang rulleskøjtestafet. I sandwichpausen snakkede Jesper taktik og teknik omkring deltagelse i løb: f.eks. vigtigt, at skiftes til at "trække" (ligge forrest), hvis man skal yde det maksimale, ligesom evnen til at tilpasse sig de forankørendes rytme er uhyre vigtig.  Lidt mørbankede var vi måske bagefter, men på den gode måde! yes

Se video klip fra kurset: https://www.youtube.com/watch?v=uZmbB3ui6Ys

Udendørs 2014

Søndagstræning med Jesper Tangaard 6. april 2014

Først 2 timers tekniktræning i Gigantium: bremseteknik, et-bensøvelser, svingøvelser, packkørsel, forlæns-baglæns m.m..
Frokostpause hvor Jesper T. fortalte om udstyr, træningsøvelser m.m..
Efter pausen var vi tre + Jesper, der rullede Tornhøjhallen>Storvorde>retur. Her blev der trænet bakkespurt, kraftoverførsel, justering af stil m.m.
En god start på udendørssæsonen med en meget inspirerende og dygtig træner - En stor tak til Jesper
smiley

Standerhejsning ved Gigantium 30. marts 2014

Igen flot forårsvejr til vores årlige standerhejsning - rullede en mindre tur, og sluttede af i Gigantiums Café med en gang suppe og "rullehygge"


 

Indendørstræning i "Gigantium" fredag d.8.nov. 2013.
 Klubben var denne aften suppleret med inviterede gæster - dejligt, at være så mange omkring denne herlige motionsform smiley

 

NIM i Berlin 2013.
Rigtig mange medlemmer deltog i år i dette fantastiske Marathonløb - Gode tider og højt humør, så mon ikke vi drager afsted igen næste år?

Læsø 2013

10. august var vi 18 rullere fra NIM + en gæsteruller fra Esbjerg på den årlige tur til Læsø, hvor mange rullede de ca. 20 km til Østerby Havn. Her spiste vi frokost på "Læsø Marina Park" - Herefter retur over Saltsyderiet tilbage til Vesterø. Vi havde en rigtig god dag, hvor der også var tid til afslapning og hygge - på Syderiet syntes vejrguderne, at vi skulle have en byge - på trods af det, var vi mange, der rullede tilbage til Vesterø på den nu våde asfalt. Igen en meget vellykket Læsøtur!

 NibeN
 Nibe - Aars retur 

9/6 2013 var vi fem, der rullede mod Aars fra Nibe - Aase og Ruth afkortede turen, mens Simon, Regnar og Morten fortsatte mod Aars.

 

 

Simon og Regnar lægger taktik.

"Klar - Parat - Go!" Regnar kom rigtig godt fra start.

Rulletur 5. maj 2013 Nsb.- Vodskov - Vestbjerg

       Jacob, Titus, Aase, Ruth, Per Michael, Kasper, Simon og MH rullede fra Nsb. i medvind på cykelstien - i Vodskov vendte Ruth og Aase om - vi andre fortsatte ad bivejen mod Vestbjerg. Altid spændende hvor megen trafik der er på den strækning - det var ikke slemt, men man kunne ikke slappe helt af. Fra Vestbjerg tilbage i let modvind/sidevind men på cykelsti, hvor man i dagens Danmark jo desværre ikke møder mange cyklister.       

NIM-tur Storvorde - Kongerslev

28. april 2013 var vi seks, der rullede fra Storvorde mod Kongerslev retur. Fremragende vejr med lidt modvind ud, så det var ideelle rulleforhold. Lidt startvanskeligheder, Regnar havde glemt sine rulleskøjter! - vi ventede skam pænt - ja, og så lærte vi det! Fine pauseforhold ved shelterne (vand - toilet) inden vi vendte om lige før Kongerslev.

        Standerhejsning ved Gigantium Søndag d. 21. april 2013    .  

Inge bød velkommen til en ny sæson, hvorefter vi rullede en tur på stierne i Aalborg Øst - sluttede af med suppe og pølsebord. Fint vejr og rigtig mange fremmødte, så det var bare hyggeligt!

Kursus 30. januar med Wiktor Nowakowski

Denne gang et indendørskursus i Gigantium med Wiktor hvor også Roller Derbypigerne deltog. Her var udfoldelsesmulighederne straks anderledes - vi turde noget mere, hvilket nok gjorde det lettere for Wiktor, som var uudtømmelig m.h.t. øvelser, så vi prøvede: Flyver, Hæl/tå, Tog, Piruetter, Forlæns/baglæns, Stafetløb, Etbensslalom og meget mere. Dejligt, at så mange var mødt op! - i pausen nød vi Claras kage og Roller Derbypigernes pizzasnegle. Klik på video fra kurset på forsiden.

NIM-træning i Gigantium nov.2012

Træning Klarup-Gistrup 7/9-2012

På trods af de mange sekundmeters blæst gennemførte vi fredagstræningen 7.sep. - sjovest i medvind

Læsøturen august 2012

Igen en meget vellykket NIM-tur til Læsø. Vejret var perfekt: sol og ingen vind! - flere medlemmer var inde på, at det nok var det bedste vejr, vi nogensinde har haft på vores årlige tur til denne herlige ø.

Kursus med Wiktor Nowakowski 15. juni 2012

15. juni var vi 7 fra NIM, der blev undervist af en utrolig inspirerende Wiktor Nowakowski på det meget velegnede område mellem Haraldslund og Stadion - god asfalt og "støttepiller". Langt fra alt kunne vi gøre på stedet, men vi fik masser af øvelser til de næste mange måneders træning. Wiktor har med sin kollosale energi en evne til at få os til at prøve nogle ting, vi ellers ikke ville have turdet - et par mindre styrt blev det da også til, men det lærer man jo også noget af!
Vi er nogle stykker, der håber, det kan lade sig gøre at arrangere flere kurser med Wiktor.

Rulletur 10. juni 2012 Grindsted-Tylstrup.

Fin tur på god asfalt - vejret kunne have været bedre, da vi måtte finde os i et par små regnbyger. Her fremvises med stolthed tør asfalt!!

Storvorde-Kongerslev

20.maj 2012 var vi ni, der rullede Storevorde-Kongerslev på banestien. Igen en god tur med flot forårsvejr!
Pause ved Lindenborg Å

Anni, Nanna, Titus og Gert (Jacob i det fjerne) på vej tilbage til Storvorde

Århus rundt

13.maj 2012 rullede 5 NIM-medlemmer sammen med 3 Århus 1900-medllemmer 43 km fra Åkrogen rundt om Brabrandsøen og retur. God tur med hyggelige Århusfolk, hvor vi havde Jens Rossen som en meget kompetent guide

 

Siden er designet med www.e-hjemmeside.dk

[ Login ]